L2 Dizajn

L2 Dizajn - Kvalitetno, brzo, povoljno i prema vašim željama.

Tvrtka L2 Dizajn specijalizirana je za izradu i montažu namještaja po mjeri, kuhinja po mjeri te čitav niz ostalih stolarskih poslova. Našim klijentima nudimo izradu i montažu namještaja visoke kvalitete i savjetovanje po pitanju optimalnog uređenja određenog prostora. Našim znanjem i iskustvom ćemo vas uputiti ka najboljem rješenju vašega problema, bilo da se radi o izradi, montaži ili popravku namještaja. Uvjereni smo da našom kvalitetom usluge te pristupačnom cijenom možemo biti konkurentni na hrvatskom tržištu, mi u L2 Dizajnu mislimo da pravilno savjetovanje i edukacija klijenta ima veliku važnost te nam je zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu. Eventualna dodatna pitanja nam možete poslati putem ove kontakt forme.

Tvrtka L2 Dizajn nastala je nakon višegodišnjeg planiranja vlasnika, g. Lovre Lulića o prelasku u samostalni posao kako bi svojim klijentima mogao ponuditi još veću kvalitetu usluge po prihvatljivijoj cijeni. Danas u republici hrvatskoj posluje velik broj obrta i firmi koji se bave izradom i montažom namještaja, te firme pokrivaju vrlo širok spektar proizvoda, od masovne proizvodnje PVC namještaja, serijske izrade namještaja za salone do pojedinačne manufakture drvenih umjetnina. Tvrtka L2 Dizajn se odlučila za pružanje usluga izrade, montaže i ugradnje namještaja direktno vama u vašem domu, uredu ili vikendici. Bilo da trebate uređenje čitavog objekta, kuhinje ili samo nekog manjeg elementa poput polica mi smo tu da primimo vaš zahtjev, i napravimo vam ponudu koju nećete moći odbiti, moramo napomenuti da nakon uspješno obavljena posla naša obaveza ne prestaje, svaku eventualnu grešku, popravak ili izmjenu elemenata rješavamo u najkraćem roku i to ne samo za namještaj koji smo mi napravili nego za sav ostali namještaj koji posjedujete, za sva dodatna pitanja nas kontaktirajte, vaš L2 Dizajn. U sljedećih nekoliko koraka ćemo vam pokušati predočiti kako u pravilu teče proces izrade namještaja po mjeri:

Odlučili ste se za nov komad namještaja...

Dobili ste ideju za nove police, stol ili ugradbeni ormar, ili vam se jednostavno pojavila potreba za novim komadom namještaja? Nema problema putem ove kontakt forme kontaktirajte L2 Dizajn i dogovorite termin kada dolazimo kod vas čuti vaše zamisli, pregledati prostor i eventualno vas savjetovati što i kako bi bilo optimalno izvesti u tom slučaju.

Savjetovanje

Stečenim znanjem i višegodišnjim iskustvom u izradi i montaži namještaja savjetujemo vas na licu mjesta o mogućnostima i opcijama uređenja vašeg prostora i predlažemo neke naše ideje i zamisli. Kada se dogovorimo što i kako dalje slijedi operativni dio priče.

Izmjera prostora

Prvi i najvažniji zadatak je vrlo precizno izmjeriti zadani prostor kako kasnije ne bi došlo do neželjenih komplikacija, ovaj posao uvijek radi iskusna osoba jer su greške u ovoj fazi vrlo skupe. Mi u L2 Dizajnu se koristimo laserskim mjeračem udaljenosti kao i konvencionalnim metodama mjerenja. Nakon što smo napravili detaljnu skicu mjerenog prostora sa svim dimenzijama krećemo u planiranje projekta.

izmjera kuhinje Lucek prazna kuhinja Lucek izmjera namještaja

Izrada ponude

Kada znamo sve dimenzije prostora kao i namještaja koji se izrađuje kao i svih dodatnih elemenata koji će se upotrijebiti na zadanom projektu (šarke, tiple, spojnice, vodilice, prigušnice, rasvjetu, i ostalo), tek onda možemo vrlo precizno, putem računala izraditi troškovnim materijala i poslati vam našu ponudu. Iako je moguće okvirno procijeniti vrijednost projekta prema našem iskustvu tek nakon izrade detaljnog cjenika i slanja službene ponude vam možemo sa sigurnošću reći o kojoj se cijeni radi.

Izrada elemenata namještaja

Nakon što ste primili našu ponudu i prihvatili ju, mi krećemo u realizaciju projekta. Pripreme se sve ploče koje će se koristiti prilikom izrade i na CNC stroju se kroje na zadane dimenzije (CNC - computer numerical control, strojem upravlja računalo i tako se izbjegava ljudski faktor greške, ovim načinom postiže se preciznost od desetinke milimetra što kasnije, prilikom spajanja čini spoj praktički vječnim). Odabiru se optimalne spojnice i ostali materijal, manji komadi (police, manji elementi, ormarići i sl.) se slažu na licu mjesta dok veći segmenti namještaja moraju biti montirani na samoj lokaciji ugradnje. Kada je sve spremno prevozi se na mjesto montaže.

Lucek radiona radiona namještaja Lucek CNC izrada kuhinja

izrada namještaja Lucek izrada kuhinja po mjeri

Montaža

Ovdje se odvija vrlo bitan dio u čitavom procesu, a to je kvalitetna montaža svih dijelova namještaja. Svaki element mora "sjesti" pravilno i čvrsto a sve ladice i vrata se moraju namjestiti unutar milimetra tolerancije. Proces montaže namještaja po mjeri je ponajviše ovisan o iskustvu i spretnosti majstora, prilikom montaže on primijeti eventualne probleme i rješava ih na optimalan način. Kada je montaža završila to nije kraj, L2 Dizajn vam ostaje na raspolaganju savjetima, doradama, popravcima ili eventualnim novim projektima na koje se odlučite, naš moto glasi: zadovoljan klijent je najbolja preporuka.

montaža kuhinje montaža namještaja po mjeri montaža namještaja Lucek

Briga za klijenta

Na brigu o klijentu možete gledati kao na vrstu garancije, ali i malo više od toga. Ako se prilikom korištenja namještaja dogodi da nešto ne funkcionira onako kako je zamišljeno ili je došlo do većih problema L2 Dizajn u najkraćem roku izlazi na teren i otklanja eventualni problem. Rado ćemo otkloniti probleme na i na namještaju kojega nismo mi isporuči, zamijeniti potrošene dijelove novima ili napraviti preinake na postojećem namještaju. Bilo da trebate savjet, ideju, novi komad namještaja ili nešto treće slobodno nas kontaktirajte jer ste u L2 Dizajnu vi na prvom mjestu.

dorada popravak kuhinjskog elementa dorada kuhinja